Stoppe med at ryge med disse Tips og Tricks

For at få succes i deres bestræbelser på at stoppe med at ryge, skal du have den rette motivation. Der er et utal af fordele venter på at blive havde hvis du sparke din rygning vane. Du ville gøre klogt i at klart forstår fordelene at hente når du stoppe med at ryge, især da det fungerer som en forstærkning når gange er vanskeligt. Overvej din egen sundhed, familien, der har bør for dig, de penge du kan spare og hvor meget bedre du vil se og føle. Hold læsning for meget værdifuld rådgivning på hvor du skal starte med din indsats for at stoppe med at ryge, og hvordan man blive røg fri for evigt.

Op med at ryge gradvist. Ikke nogensinde forsøge at afslutte kold tyrker. Mange mennesker forsøger at afslutte vil mislykkes i deres første forsøg. Nikotin er så vanedannende, at en metode som terapi, patch eller medicin anbefales. Disse ting vil reducere sværhedsgraden af din oprindelige abstinenssymptomer, hvilket gør det nemmere for dig at stoppe med at ryge.

For at stoppe din rygning, du bør sigte mod at oprette din egen liste over hvordan du kan afslutte. Oprettelse af en liste, baseret på dine behov og mål er en fantastisk strategi til at hjælpe dig stoppe med at ryge. Alle vil finde de teknikker, der virker bedst for dem. Identificere strategier, der vil arbejde for dig. Ved at oprette en liste, kan du forbedre din samlede chancer for succes.

Ikke forhaste os med at holde op. Tag det dag for dag. Fokusere på at komme igennem bare en dag uden at ryge. Nogle gange, når du tror, at dine mål ikke at langt væk, vil du være mere mentalt og fysisk parat. Så du får længere henne, kan du begynde at forlænge dine mål.

Hvis du får trang til at lyse op, kan du prøve at bruge en forsinkelse taktik. Ved at fortælle dig selv du vil tjekke tilbage i ti minutter at se hvis du stadig ønsker en cigaret, vil du som regel undgå trangen. Hvis det ikke sker, holde forsøger denne metode.

For at forhindre dig i at få vægt efter rygestop, snack på frisk frugt og grøntsager i stedet for slik eller carb-holdige fødevarer. Erstatte sunde fødevarer vil minimere mængden af du kan vægtøgning. Du skal minde dig selv, din krop ønsker at spise når du at holde op, bør du spise sundt.

Undgå de udløser, der forårsager du til higer efter en cigaret er nøglen i afslutning helt. Hvis du ofte røget i bilen, derefter oprette en ny drivende vane som lytter til en bog om tape eller at gøre en motiverende drivende spilleliste. Dette vil hjælpe dig med at fjerne de foreninger disse vaner har med rygning. Få en anden distraktion derefter.

Hvis du virkelig bekymrer sig om dine kære, bør du stoppe rygning, så snart du kan. Passiv rygning kan være skadelige for dem i din husstand. Når du afslutter, sænke du deres eksponering for passiv rygning. Så kan både du og dine kære leve sundere på grund af din beslutning om at stoppe med at ryge.

Hvis du ønsker at lykkes på rygestop, vil du nødt til at holde sig til din plan, selv når det bliver svært. Holde tænke over din vigtigste motivationsfaktorer, så du ikke ønsker at give op. Hvis du bruger oplysninger fra denne artikel, vil du har forbedret dine chancer for nødlanding på vandet denne vane en gang fo

Leave a comment