nullnullBrug at vide mere om stationære computere? Dette er artiklen til You

Mange forbrugere vil udskyde at få en ny computer, indtil de ikke kan vente længere på grund af den akkord, at det kan være. Husk, men et par timer af forskning oversætte til en stor shopping oplevelse. Læs følgende tips.

Kig efter gode tilbud på stationære computere. Mange mennesker har laptops eller tabletter nu, så deres stationære computere kan være til salg til en rimelig pris. I mange tilfælde, maskinerne er i god stand, men det er stadig vigtigt at kontrollere denne omstændighed.

Være på vagt over for typerne af produkter du bruger, når du opbygger din helt egen desktop computer. Nogle processorer fungerer kun på specifikke bundkort. Nogle RAM enheder fungerer ikke med nogle bundkort. Når du køber din stykker, sikre cross kompatibilitet. Dette sikrer du ikke overforbrug og du ikke spilder tiden.

Få nøjagtige målinger af den placering, hvor du planlægger at sætte dit skrivebord. Stationære computere har varierende størrelser baseret ud af mærker og modeller, som de er. Må ikke købe en desktop, der er for stor til at passe i sin bestemte plads. Find ud af, hvad vil passe korrekt.

Hvis du ønsker en Mac, og du er vant til pc’er, få paralleller til Mac. Dette vil lade dig køre en virtuel PC på din Mac. Med denne metode, kan du køre en PC-program, som du ejer. Husk PC-systemer skal købes separat.

Hen til blive den perfekte skrivebordet, oprette en liste over de ting du vil sandsynligvis bruge det til. Slags maskine du har brug for er afhængige af de anvendelser, vil det se. Hvis du gør gaming, vil dine behov være meget anderledes end en brug, der kun bruger e-mail og gør online shopping.

Observere alt, hvad du kan om de tilbud du får. Sørg for du kan finde de oplysninger du har brug for online og at det vil være noget problem at downloade software og drivere.

Købe en computer med en skrivbar DVD-drev at overføre store filer. Et CD-drev kan ikke tilstrækkeligt for din større multimediefiler. Du skal muligvis den øgede plads, som dvd’er tilbyder. Det vil koste mere, men det vil være det værd i sidste ende.

Når du søger for at få en ny stationær computer, Sørg for at uanset software, der leveres sammen med din computer er lovligt. Softwaren bør komme med en CD og CD-nøgle. Dette sikrer, at du vil være i stand til at opdatere softwaren og holde sig ude af juridiske problemer.

Prøv ikke at blive involveret i venter lavere priser. Mange mennesker se tilbud, når de kommer ind i den desktop computer køb marked. Nogle af dem må ikke købe en, fordi de venter på en bedre aftale. Ofte, prisforskellen fra aftale til aftale er små, så hvis du finder en aftale der er overkommelige for dig, så tøv ikke.

Nogle mennesker er overvældet af udsigten til at købe en ny computer. De idéer, som du har fået vil hjælpe dig, når det er tid til en opgradering. Nogen kan shoppe og købe den desktop, der opfylder deres behov

Leave a comment