Reducere Stress ved at observere disse enkle tips

Stress er noget alle oplever. Med dette i tankerne, skal du være villig til at gøre hvad det tager for at genvinde kontrollen over dit liv. Minimere virkningen af stress i ens daglige liv er noget, der kræver bevidst indsats. Følge nogle af de magtfulde tips i artiklen nedenfor.

Visualiser dig selv rolig når du er overvældet. Tag et varmt bad eller brusebad og Bemærk hvordan afslappet du er blevet. En anden beroligende teknik er at trække vejret langsomt samtidig holde øjnene lukket, og derefter forestille sig noget, der er rolig som en spadseretur gennem en eng eller slappe af på en strand.

Sprede din kæbe og forsøger at undgå slibning dine tænder sammen. Din kæbe absorberer en stor del af din stress, fører til følelsen af en sammenbidte kæbe. Hvis du føler stress begynder at bygge, bevidst knuge din kæbe som du indånder, og derefter slappe af muskler som du ånder. Disse teknikker vil hjælpe dig med at slappe af under stressende gange.

Hvis du kalder stress noget andet, vil det ikke have de samme virkninger; Derfor bør du undgå at bruge dette ord meget. Ved at fortælle dig selv du er sulten, vil du være, og det samme gælder for stress. Ved at tænke eller sige ordet “stress”, vil du føle dig stress. Så for at undgå dette problem skal kalde det noget helt andet.

Lugte visse ting at reducere stress i dit liv. Du vil nyde de beroligende duftstoffer af basilikum, bay, kamille, timian, lavendel, rose og olier af anis, eukalyptus og pebermynte. Kombinere duftende olie med nogle stensalt, og placere den i en lille beholder. Derefter tag toppen af hætteglasset og inhalere.

Et våben i din stress-bekæmpelse arsenal kan være musik. Musik har evnen til at påvirke os på forskellige måder. Flere undersøgelser har vist, at lytte til musik hjælper folk til at slappe af. Der er utallige musikalske stilarter at appellere til enhver smag. Sjovt er at finde typen musik, som vil lindre og de-stress dig.

At være i nærheden af dyr kan være afslappende. Forskere har fundet, at kun Lidenhed et dyr i et par minutter kan hjælpe til at lindre stress.

Find ud af, hvad er de væsentligste årsager til dit liv stress, så finde ud af hvordan man formindske dem så meget som du kan, eller helt slippe af med dem helt. En fælles kilde til stress for mange mennesker er en ven, der er følelsesmæssigt dræning og tilbøjelige til drama. Begræns den tid du bruger med sådan en person. At komme af med årsagerne til stress så vidt muligt kan virkelig forbedre din sundhed og attitude.

Ikke begynde at stole på alkohol, hvis du har haft en hård dag. Mens du nyder en øl eller et glas vin, når ud med venner anses for acceptabelt, hvad angår alkohol hver aften, især i overskud, beder om alvorlige problemer. Overdrevent alkoholforbrug kan føre til mere stress opstår, og endnu værre, en drikke afhængighed kunne følge.

At gøre en indsats for at holde stress som en mindre gene, i stedet for en større, tager tid. Guffe disse tips væk for en tid, hvor du oplever stress, og derefter vil du føle dig mere kontrol over dine følelser. Lad ikke stress overtage dit liv; Brug disse tip til at behandle den

Leave a comment