Stationære computere: Tips, Tricks og andre store Advice

Når du er klar til at købe en ny stationær computer, kan du føle dig meget ophidset. Disse glade følelser kan dog hurtigt slå forvirring og frygt. Er det muligt at vælge den perfekte computer til at passe alle dine behov? Hold læsning at finde ud af.

Vælg komponenterne omhyggeligt, når det kommer til at samle en desktop computer selv. Bundkortet skal passe processor til at arbejde. Nogle RAM enheder vil kun være kompatibel med nogle bundkort. Cross kompatibilitet er en funktion, som du vil have så godt. Det vil spare dig penge og tid, når du arbejder på din egen computer.

Tage en måling af størrelsen af skrivebordet og måle den plads, du vil placere den. Afhængigt af mærke eller model, vil de kræve forskellige mængder af plads. Visse maskiner har mindre profiler, og andre bruger masser af lodrette område. Du må forstå, hvad du kan virkelig passe i den plads, du har.

Støv de interne komponenter i din desktop computer, så den kører køligt og maksimal effektivitet. Sagen er nem at åbne, og du kan bruge en komprimeret luft til at sprøjte støv. Dette holder din computer ren og tillader fan til at arbejde effektivt.

Kig på forskellige tech websteder, der er velrenommeret inden du køber den. Det er vigtigt at bruge lidt tid på at gøre denne vigtige forskning før du investerer en stor sum penge i en ny desktop.

Kun købe en computer, som giver en stor garanti. Dette hjælper med at sikre, at du ikke har nogen problemer, hvis computeren starter griseri oppe. Generelt, vil du være i stand at få reparationer udført, eller erstatte hele computeren, hvis nødvendigt.

Hvis du ønsker en Mac men har PC programmer, overveje at få paralleller til Mac. Denne software gør det muligt at køre en forekomst af et PC-operativsystem live på din Mac. Derefter vil du kunne køre alle dine PC-programmer. Du skal også købe PC-operativsystem separat til at gå med det.

Der er visse typer af computere til spilentusiaster. Systemet skal have en god video card, mindst 4 GB hukommelse og en lang dagsorden display for startere. Du kan købe controllere og tastaturer der er beregnet til gaming.

Være flittig. Mange computerproducenter vil ikke omfatte meget dokumentation og i stedet sende folk online. Tjek hvad de har online og sørg for at du er komfortabel med det.. Også være sikker på du har nem adgang til at downloade software patches, opdateringer og enhedsdrivere.

Har du en god mængde af hukommelse i computeren, du kan købe? Den rigtige mængde af hukommelse er vigtigt for brug af computeren. Vil du spare en masse ting på skrivebordet? Er du konstant tager billeder? Overveje disse faktorer, hvis du ønsker at få en ny desktop.

Købe en ny stationær pc kan være lettere, end du troede, hvis du har de rigtige oplysninger. Bevare roen og starte købsprocessen. At have disse oplysninger gør det muligt for din næste computer shopping venture til at være noget, hvor du finder det perfekte match for dig

Leave a comment